Poesia

Divendres 11 de juliol
20 h – La Tèrmica
FESTA TERRÍCOLA

terricola2

Recital de poesia TERRÍCOLA
Organitza: Edicions Terrícola i Roca Umbert
Col·labora: Celler Bàrbara Forés

Divendres, dia 11 de juliol, aterraran de nou a Granollers i podrem gaudir d’un dels recitals més especials que faran els poetes terrícoles, en un escenari incomparable i singular com pocs. Us convidem a venir, a partir de les 20 h, per degustar la poesia de 6 poetes de luxe –Lluís Calvo, David Caño, Meritxell Cucurella-Jorba, Christelle Enguix, Jordi Nopca i Víctor Sunyol– i, al mateix temps, recórrer l’antiga nau entre tubs, canonades, racons ocults i copes de vi.

A més, aquesta vegada la singularitat i qualitat dels poetes s’adiu totalment amb l’espai on es farà el recital. No hi ha dubte que ‘La Tèrmica’ (que en temps d’activitat tèxtil era coneguda com el “cor” de la fàbrica) és un dels racons més fascinants de tot el recinte de Roca Umbert.

L’acte servirà per presentar la nova edició de ‘plaquettes’ de l’editorial, fetes en col·laboració amb el Celler Bàrbara Forés (proveu-ne el vi, que és excel·lent!!!!) i per gaudir dels sis darrers autors que ha publicat l’editorial. D’una banda, Lluís Calvo, el Dígraf del desitx i David Caño, de la col·lecció ‘Llibres de l’Afrau’; i de l’altra, Chriestelle Enguix, Víctor Sunyol i Jordi Nopca, de la col·lecció de ‘plaquettes’.