Música

Dissabte 19 de juliol
21 h – Terrassa del bar
LOS COMINO
Concert a la fresca

loscomino

Cinc músics desenvolupen un repertori de temes propis, cançons populars, traduccions i adaptacions en què fusionen els estils tradicionals mediterranis amb ritmes i sonoritats d’Orient.
Organitza: L’Olla

——————————————————————————————————————————–

ACTES CELEBRATS

Divendres 20 de juny
18 h – Terrassa del bar
MOSTRA MUSICAL DELS TALLERS DE TIMBAL I GRALLA

Timbaligralla

A càrrec dels alumnes dels cursos de la Troca: gralla (adults) i timbals (infants)

Dissabte 21 de juny
21 h – Terrassa del bar
TARAREA amb DAVID RODRÍGUEZ i CARLES RIDAO
Concert a la fresca

Captura de pantalla 2014-06-16 a les 14.04.07

Bona companyia, guitarres, piano, veus, “baile”, sabor i fusió de colors musicals.
Interpretaran algunes versions així com temes propis amb descàrregues improvitzades que busquen la inspiració i l’expressió musical del moment únic. Sense pretensions, amb espontaneïtat i naturalitat.
Org.: L’Olla

Dijous 26 de juny
20 h – Terrassa del bar
PERCU-CULTURES
Concert a la fresca

En aquest taller-concert fem una volta pels ritmes de percussió autòctona catalana i flamenca, de l’Àfrica negra, d’Amèrica del Sud i dels països àrabs. Tots els assistents tindran l’oportunitat de provar diversos instruments i ritmes.
La percussió en grup és un tret comú a totes les cultures i té efectes beneficiosos per a tots i totes, tant fisiològics com psicosocials. Beneficis com connectar amb emocions i sentiments i descarregar tensions a través del moviment corporal.

Dissabte 28 de juny
22 h – Plaça
BALL DE MÚSICA TRADICIONAL AMB EL DUO MARCOPOL

marcopol

Música d’arrels catalanes i italianes, per ballar i escoltar.
Degustació de productes mallorquins.
Organitza: Passaltpas. Danses del Món, Esbart Dansaire de Granollers i Ball de Bot de Granollers

Dijous 3 de juliol
20 h – Terrassa del bar
CANÇONS DE TAVERNA amb el grup TURURUT BONAIGUA
Concert a la fresca

Cançó-de-taverna

Cançons de mar i muntanya. Un concert festiu i popular on es reviurà l’ambient de les tavernes.

Les tavernes eren lloc de reunió dels homes, punt de trobada en hores d’esbarjo o quan el temps privava de fer-se a la mar o treballar al camp. Sovint al pis de sota hi havia la taverna i una botiga i a dalt, el cafè. A les tavernes si podia, a més de beure i menjar, jugar a cartes o cantar acompanyats d’una guitarra. A la costa, havaneres i a muntanya, corrandes i cançons de gresca.

Amadeu Rosell: Veu, guitarra i acordió diatònic
Jordi Palau: Flauta, flabiol i veus
Pep Solà: Bateria i percussió
Dissabte 5 de juliol
21 h – Terrassa del bar
LA REPÚBLICA RUMBERA
Concert a la fresca

RepublicaRumbera

Atenció a aquesta formació, resident al Cub de Roca Umbert i amb la gravació del seu primer disc a tocar gràcies al Verkami engegat i assolit. La República Rumbera neix l’any 2011, arrel del curs d’introducció a la Rumba Catalana organitzat per FORCAT i dirigit per Pere Pubill Calaf “Peret”. Va ser aleshores quan alguns dels alumnes van començar a trobar-se de manera improvisada, per celebrar qualsevol cosa, a ritme de rumba. Avui, tres anys després d’aquelles trobades fortuïtes, segueixen trobant-se, amb el propòsit de fer viure la rumba en el seu estat més pur. La República Rumbera beu dels mestres de la rumba tradicional i s’inspira en ells a l’hora d’interpreta les seves cançons. Temes propis amb missatge positiu i versions de cantants i grups com Peret, Ai Ai Ai, Gato Pérez i d’altres.

Org.: L’Olla

Dijous 10 de juliol
20 h – Terrassa del bar
LES VIOLILES
Concert a la fresca

Violiles

Dues noies molt joves, divertides, amb idees innovadores i encantades amb el violí. El seu violí és fresc com la brisa irlandesa, poderós com un ball de gegants català i ballaruc com les tonades country americanes.

Dissabte 12 de juliol
21 h -Plaça
REVETLLA DE MÚSICA SWING amb el grup DOC SCANLON’S COOL CAT COMBO

Doc Scanlon's Cool Cat Combo

Per ballar lindy hop o Balboa, per als que en saben i els que no en saben!
Doc Scanlon, contrabaixista i cantant de Nova York, té una llarga i reeixida carrera a la seva ciutat. A més, ha dedicat els últims sis anys a conèixer l’audiència del swing arreu del món. Ha portat les seves bandes per París, Tolosa, Montpeller, Munic, Eslovènia, Xangai, Barcelona… A la seva estada a Barcelona, ​​Don s’ha envoltat de músics de qualitat que entenen el swing de la mateixa manera, per formar així la seva Cool Cat Combo:
El clarinetista Juli Aymí, que forma part de bandes conegudes a la ciutat com Els Krokodillos, Ivanow Jazz Group, la Sitjazz Band i la Barcelona Jazz Orquestra.
El banjista, guitarrista i també cantant Mikha Violin, que ha participat a nombrosos festivals de música Dixieland d’arreu del món, i que ja compta amb la gravació de més de 10 CD.
El bateria i “washbordista” Martí Elias, un dels músics més reclamats en el seu camp i a nivell internacional, ja que gaudeix d’una versatilitat que li permet treballar a diferents bandes de diferents estils, entre elles: Down Home, Ivanow Jazz Group, Els Krokodillos, Barcelona Big Blues Band, Bernat Font Trio o Gordon Webster s Band.

Doc Scanlon (veu i contrabaix)
Juli Aymí (clarinet)
Mikha Violin (guitarra i banjo)
Martí Elias (bateria i washboard)

Organitza: L’Olla i Big Potters Swing

Dijous 17 de juliol
20 h – Terrassa del bar
ALBERT MARQUÈS TRIO + JORDI BONELL
Concert a la fresca

Albert-Marques04

La maduresa de Bonell i l’enèrgica joventut de Marquès aconsegueixen un so mediterrani, llatí i sobretot, molt jazzístic.
Organitza: L’Olla